Užas u Vinkovcima

Psa Pepija netko je ubio zračnom puškom: 'Psihopat mu je propucao jetra'

Ilustracija pas
Pixabay/Ilustracija
04.08.2023.
u 11:32

"Napominjem da Pepi nikada nikoga nije ugrizao, nije bio agresivan niti su ga zanimali ostali psi", opisala je Vinkovčanka

Vinkovčanki Ivani Šimunić zračnom je puškom u srijedu, 2. kolovoza, ustrijeljen pas Pepi. Kako je opisala za portal Vinkulja.hr, sve se dogodilo u Dugoj ulici oko 19 sati, nakon što je njezin ljubimac pobjegao iz dvorišta. Iako je pas pobjegao, odmah su, kako kaže, krenuli za njim, a sve se odvilo u pet minuta. "Nedaleko od kuće vidjeli smo ga kako trči prema kući. Napominjem da Pepi nikada nikoga nije ugrizao, nije bio agresivan niti su ga zanimali ostali psi", navela je te opisala što se dogodilo. 

"Neki psihopat, koji to očito često radi i ima sve pripremljeno, jer ponavljam kako Pepijevo izbivanje iz kuće nije trajalo dulje od pet minuta, propucao mu je jetra. Unutarnje krvarenje nije se moglo zaustaviti, Pepi nije preživio", navela je. Kaže kako su psa odvezli kod dežurnog veterinara u Vukovar, s obzirom na to da nisu imali gdje bliže. 

VEZANI ČLANCI:

Šimunić se nada kako će počinitelj biti pronađen s obzirom na to da je čula za još sličnih slučajeva. "Sve je prijavljeno policiji i nadam se da će krivac biti pronađen. I sankcioniran", ističe.

O slučaju se danas oglasila i Policijska uprava vukovarsko-srijemska te istaknula kako se provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja“. Također, dodaje da će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

"Jučer, 3. kolovoza, 25-godišnjakinja iz Vinkovaca prijavila je policiji kako je prethodni dan, 2. kolovoza oko 19 sati, nepoznati počinitelj zračnom puškom ustrijelio njena psa koji se kretao Dugom ulicom u Vinkovcima. Pas je prilikom sanacije ozljeda u veterinarskoj ambulanti uginuo", navodi policija. 

VIDEO Za vrijeme godišnjih odmora provale su puno češće, zaštitite svoj dom uz ove savjete

Ključne riječi

Komentara 3

ZI
ziva___istina
16:36 04.08.2023.

Tako je mogao ubiti i djete. Kad ga uhvate treba isprobat da li je on otporan na metke iz te puske.

DO
doberdedec
12:24 04.08.2023.

Strašno.

DU
Deleted user
13:07 04.08.2023.

Očito je čovjek ratoboran . uhvatit ga i odmah poslati u Ukrajinu na prvu crtu dat mu oružje i natjerati ga da sam krene u napad na Ruse .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije