CRNE BROJKE

Virovitičkim policajcima u pomoć stigle zagrebačke 'Cobre'

kobre
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
19.04.2011.
u 21:08

U prva tri mjeseca na cestama su poginule četiri osobe, što je tri puta više nego u istom razdoblju prošle godine

VIROVITICA – Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji u Policijskoj upravi Virovitičko-podravskoj zamjenik načelnika Mario Župan, načelnik Odjela kriminalističke policije Mario Balogović, Miroslav Lalić, voditelj pododsjeka za promet i glasnogovornik Josip Štajdohar izvijestili su novinare o stanju sigurnosti na području Virovitičko-podravske županije. Stanje kriminaliteta i javnog reda i mira u prva tri mjeseca zadovoljava, međutim stanje u prometu, u odnosu na isto razdoblje prošle godine, pogoršano je. Lani je u tom razdoblju u prometu poginula jedna, a ove godine čak četiri osobe. Uz dosadašnje povećano preventivno djelovanje na suzbijanju prekršaja i teških kaznenih djela na cestama od danas virovitička policija ima pojačanje koje čine četiri mobilne ekipe zagrebačke prometne policije tzv. 'Cobre'.  Uz povećani broj presretača policija je na državnim i drugim prometnicama postavila i dodatnih petnaestak uređaja za mjerenje brzine, a sve s ciljem podizanja sigurnosti sudionika u prometu na veći nivo.  Policija će danas i narednih dana i noći pojačano nadzirati i sudionike u prometu na alkohol.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antikorumpirani
16:11 20.04.2011.

a onda će ti gosp.cajac Brajdić objasnit i pomoći da napišeš prigovor(TJ.pomoći ti)a napiše ti kaznu.Jaka pomoć... takve treba odmah maknut sa cesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije