Pijani vozači

Više od trećine alkotestiranih zadarskih vozača vozili pijani!

alkotest
Arhiv VL
24.03.2010.
u 09:09

Noćas oko ponoći 26-godišnjaka je u Gračacu zaustavila policija i utvrdila da je, osim što uopće nema vozačku dozvolu, vozio pod utjecajem od čak 2,54 promila alkohola u krvi.

ZADAR - Zadarska policija izvijestila je o rezultatima akcije Vikend, kontrole prometa u kojoj je više od trećine alkotestiranih vozača vozilo pod utjecajem alkohola.

Naime, od alkotestiranih 220 vozača, čak 80 bilo je pod utjecajem alkohola.

Neslavni rekorder akcije Vikend je je 25-godišnjak koji je imao 1,87 promila alkohola u krvi tijekom vožnje po Zadru.

No, noćas oko ponoći nadmašio ga je 26-godišnjak kojeg je policija zaustavila u Gračacu i koji je, osim što uopće nema vozačku dozvolu, vozio pod utjecajem od čak 2,54 promila alkohola u krvi. Policija ga je iz automobila privela u policijsku postaju i najavila zadržavanje do otriježnjenja.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rumba
15:09 24.03.2010.

Jeb*** nakon ove vijesti više ne vozim vikendom preko Gračaca,a niti na prostoru cjelokupne županije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije