Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 14 stupnjeva

Visoke temperature: Čeka nas 'proljetni', a ne bijeli Božić

sunce Split
Ivo Čagalj/PIXSELL
21.12.2012.
u 12:25

U Zagrebu se za Božić najavljuje 13 stupnjeva, Osijeku 11, Rijeci 12, a Splitu 14. Meteorolozi uglavnom ne očekuju padaline

Ove godine nećemo uživati u bijelom Božiću jer meteorolozi najavljuju da će temperature u utorak biti više proljetne nego zimske.

Za Zagreb na Badnjak meteorolozi DHMZ-a najavljuju sunčano vrijeme s minimalnom temperaturom od 0 stupnjeva, dok će maksimalna biti 10 Celzijevih stupnjeva. Za Božić Zagrepčane očekuje oblačno vrijeme s još višim temperaturama – minimalnom od 8 stupnjeva, a maksimalna će se popeti na 13 stupnjeva. Za vikend će u glavnom gradu biti oblačno, a u nedjelju možemo očekivati i kišu. Temperature će se kretati od najmanje minus 1 do maksimalnih 6 stupnjeva. Nakon toga će nas "zapljusnuti" blagdanska toplina i temperature do 13 stupnjeva.

 U Splitu za Božić 14 stupnjeva

U Osijeku će Božić biti oblačan, ali bez padalina, uz minimalnu temperaturu od 2, a maksimalnu od 11 stupnjeva. Badnjak će biti sunčan, ali i hladniji za dva stupnja. Rijeku očekuju kišoviti blagdani s temperaturama zraka sličnima onima na kontinentu. Za Božić se najavljuje minimalna temperatura od 10 stupnjeva, a maksimalna će biti dva stupnja viša. Na Badnjak će minimalna biti 5 stupnjeva, a maksimalna 10.

Splićani će imati najtoplije blagdane. Za Božić se najavljuje maksimalna temperatura od 14 stupnjeva, dok će minimalna biti ugodnih 8 stupnjeva. Na Badnjak će jutro biti malo hladnije sa 0 stupnjeva, dok će tijekom dana živa u termometru narasti do 12 stupnjeva.

>>Najčešći razlozi svađa za blagdane i kako ih izbjeći

Komentara 2

CH
CH2710
12:37 21.12.2012.

. Bar se ljudi neće smrzavati na trgovima.

LA
Lavica7
13:29 21.12.2012.

Ovi nemaju pojma. Najsigurnije je pricekat Badnjak pa vidjet kakvo ce bitri vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije