19.02.2015. u 12:00

A što se tiče Trogirana, njima je zapravo svejedno jer je Viadukt već u ponedjeljak počeo s radovima

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, pobrinuo se za prvi sukob između Vlade i Pantovčaka nakon što je Kolinda Grabar-Kitarović preuzela funkciju. Ministar se odlučno usprotivio namjeri trogirskog gradonačelnika Ante Stipčića da predsjednicu pozove da otvori radove na gradnji mosta do Čiova. Zasluge za početak realizacije projekta očito želi preuzeti Vlada koja je već Milanovićevim prošetavanjem novootvorenom cestom na Hvaru najavila izbornu godinu. A što se tiče Trogirana, njima je zapravo svejedno jer je Viadukt već u ponedjeljak počeo s radovima.

Hakeri pokušali zaraditi na Pankretićevim kravicama

Božidar Pankretić, bivši ministar poljoprivrede, postao je kolateralna žrtva hakerskog napada, piše Jutarnji precizirajući da je prava meta bio libanonski trgovac koji od OPG-a Pankretić kupuje stoku. Libanoncu je na mail došla lažna poruka hrvatskog partnera da mu 50.000 dolara za junad isplati na novi račun u Londonu što je ovaj bez provjere i učinio. Prijevaru su otkrili tek u telefonskom razgovoru, a policija je ušla u trag novcu, ali ne i hakerima koji zarađuju na Pankretićevim kravicama.

Obersnel poziva građane da si sami grade toplane

Vojko Obersnel, riječki gradonačelnik, predlaže u Jutarnjem da građani kojima su previsoki računi za grijanje isključe cijelu zgradu pa “financiraju gradnju vlastitih toplana”. Kao da gradnju komunalnih toplana nisu financirali građani.

Državne nekretnine uselile se u privatnu kuću

Mladen Pejnović, predstojnik državnog ureda za imovinu (DUUDI), osnovao je za potrebe iznajmljivanja stotina državnih prostora tvrtku samorazumljiva imena Državne nekretnine. Samo po sebi razumije se da tvrtka koja raspolaže sa 8414 poslovnih prostora ima sjedište u svom prostoru bez najamnine, ali, nažalost, u portfelju nisu uspjeli pronaći nijedan adekvatan. Na kraju su pronašli odgovarajući prostor i to u središtu Zagreba, u Dežmanovoj ulici, gdje im se svidjela privatna zgrada od 692 četvorna metra koju će, pišu 24 sata, plaćati godišnje 420.000 kuna. Srećom po Državne nekretnine, u državi ima i onih privatnih.

>> Hajdaš Dončić o istrazi o gradnji Gaženice: Svi sve znaju i nitko ne zna ništa

Komentara 8

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
12:43 19.02.2015.

a zašto ne? da im netko ne oduzme samoreklamiranje i izmišljanje mesijanskih dijela uz poneku samoprozvanu nobelovštinu?

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
07:21 20.02.2015.

dončićka je mala uvrijeđena tinejdžerka... bolje da ljudi paze oko njega, jer ako ne bude po njegovom on će prodati i most i Čiovo i Trogir i brodice... pa vi gledajte što ćete... haha.. pitam se, hoće li mu zasmetati koji zvižduk iz naroda ako slučajno dođe?

SU
sumar
12:25 19.02.2015.

Daj novce kada dođu na otvorenje radova,daj novce kada otvaraju završene radove,samo daj pa daj,a novaça sve manje za izgradnju a¸sve više za provizije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije