Ruski predsjednik

Vladimir Putin: Rat s Ukrajinom nije vjerojatan

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
24.02.2015.
u 08:45

– Mislim da je tako apokaliptični scenarij malo vjerojatan i nadam se da se to nikada neće dogoditi – odgovorio je Putin novinaru na pitanje očekuje li rat između Ukrajine i Rusije

Ruski predsjednik Vladimir Putin u ponedjeljak je za rusku državnu televiziju rekao kako rat s Ukrajinom nije vjerojatan, javlja Reuters.

– Mislim da je tako apokaliptični scenarij malo vjerojatan i nadam se da se to nikada neće dogoditi – odgovorio je Putin novinaru na pitanje očekuje li rat između Ukrajine i Rusije.

Ruski predsjednik također je izjavio da ne vidi potrebu za još jednim sastankom s čelnicima Francuske, Njemačke i Ukrajine o rješavanju sukoba u istočnoj Ukrajini. 

>> Putin procijenio da Europa blefira oko Ukrajine 

>> Putin prijeti dokazima da su Amerikanci režirali napade 11. rujna

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Alfons_x
Alfons_x
10:21 24.02.2015.

Koliko čovjek treba biti naivan da pomisli kako će Rusija mirno promatrati kako ih SAD okružuje "raketnim štitom i to" zbog "mira" je li? Dakle, još jednom bih naglasio, ne okružuje Rusija raketama SAD,tamo negdje po Meksiku, nego to radee SAD po Poljskoj, Rumunjskoj, Litvi, te u pokušaju, Ukrajini. Također, povijest nam svjedoči kako Rusija nije napadala europske zemlje, nego upravo suprotno. Osim ako će nam novinari po diktatu, početi prepričavati povijest po viđenju Yatsenyuka da je u WW2 Rusija izvela agresiju na Njemačku i da se to ne smije opet dopustiti (vjerujem kako je ovo, po napisanome, verzija povijesti,na sreću kod ne tako brojnih forumaša) - Svakim danom se pravo lice svjetskog agresora ili kako oni sebi vole tepati "policajca", sve više otkriva...Trulež iza lijepe fasade.

BG
BG
13:15 24.02.2015.

jadni ste vi hrvati sto mrzite Rusiju a nista vam nazao nikada nije uradila..... tako je to sa vama... i jasenovac je bio uspeh za vas i ponos vaseg identiteta a nicim izazvan .... tako sada navijate za ameriku i sve ostale zlocinacke drzave koje samo sto nisu prouzrokovale smak sveta ukoliko dodje do rata. vi ste jedini narod koji bi vise voleo da mu je strani jezik maternji....

PL
plotto
08:51 24.02.2015.

Vladimir Putin: Rat s Ukrajinom nije vjerojatan P.S.Unatoč silnom nastojanju khazarskih divljaka koji bi da Ukrajinci ratuju do posljednjeg Ukrajinca,ne bi li khazarski cionisti ostvarili korist,a svi drugi imali nepopravljivu štetu.Loša vijest za cioniste i njihove zločinačke planove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije