Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisački biskup

Košić antikomunikator godine: 'Trebao bi biti mnogo tolerantniji'

Vlado Košić
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
20.02.2018.
u 10:11

Na popisu deset osoba koje je HUOJ izdvojio zbog loše javne komunikacije troje je članova Vlade – Martina Dalić, Milan Kujundžić i Nada Murganić

Sisački biskup Vlado Košić proglašen je antikomunikatorom godine, otkrila je Maja Gradišar Perotić, zamjenica predsjednika žirija 11. Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

– Biskup Košić u svojim je izlaganjima, izjavama, propovijedima, aktivnostima na Facebooku, pokazao netrpeljivost koja je nesvojstvena organizaciji koju predstavlja. Komunicira na način koji je po našem mišljenju suprotan i temeljnim vrijednostima misije i vizije Katoličke Crkve – rekla je Maja Gradišar Perotić za HRT, dodajući da bi Košić u svojim istupima trebao biti puno tolerantniji i snošljiviji prema različitim političkim i socijalnim skupinama koje otvoreno napada. 

Na popisu deset osoba, koje je HUOJ izdvojio zbog loše javne komunikacije, troje je članova Vlade – Martina Dalić, Milan Kujundžić i Nada Murganić. S druge strane, Maja Gradišar Perotić kao dobre komunikatore u Vladi ističe Blaženku Divjak, Zdravka Marića, Ninu Obuljen Koržinek i Tomislava Tolušića. Na popisu antikomunikatora su i predsjednici dviju stranaka, Davor Bernardić i Ivan Vrdoljak, kao i glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan i saborski zastupnik Željko Glasnović. Istaknut je i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, koji je nositelj titule za 2017.

Vlado Košić
1/6

Komentara 140

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
10:20 20.02.2018.

Govoriti ISTINU donosi ovakve "nagrade" !

GO
goran2hr
10:27 20.02.2018.

Biskup je "nagradu" dobio od onih koji ga blago rečeno ne vole. Ali, kada su ga već htjeli poniziti, trebali su izmisliti neku drugu izliku, jer biskup Košić je vrlo jasan i razgovjetan. Kakva je to banana HUOJ i tko je uopće za njih čuo?! Gdje su se to oni iskomunicirali?

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:31 20.02.2018.

Koliko tih ljevičara uhljeba ima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije