STRAVIČNA NESREĆA

Vlak naletio na automobil na pružnom prijelazu: Mladić i djevojka hitno prevezeni u bolnicu

Nesreća
Foto: JVP Osijek
1/9
13.02.2017.
u 15:51

Prelazili su preko željezničkih tračnica na prijelazu gdje inače nema rampe, nego samo znakovi upozorenja

Vlak je naletio oko podneva na automobil na pružnom prijelazu u Cvjetnoj ulici u Livani nedaleko Osijeka.

Mladić iz Osijeka i djevojka iz Čepina nalazili su se u automobilu Alfa Romeo koji se kretao putem prema Livani, prenose 24sata.

Foto: JVP Osijek

Prelazili su preko željezničkih tračnica na prijelazu gdje inače nema rampe, nego samo znakovi upozorenja. Vlak je udario u zadnji dio automobila.

Vlak je automobil odbacio nekoliko metara dalje, potom zarotirao i prevrnuo na krov.

I mladić i djevojka hitno su odvezeni u bolnicu.

>> Teška prometna nesreća kod Gradišta, poginula jedna osoba

>> Sudar dvaju automobila u Čakovcu, ozlijeđeni u bolnici

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
17:36 13.02.2017.

Zao mi je nastradalih i ako sve bude ok i ako se oporave treba kaznit ili ga zatvorit. Nemogu da vjerujem da si toliki retard da prelazis prugu a ide ti vlak u susret. Mogu shvatit nema rampe kao u ovom slucaju ima signalizacija al vidljivost dobra i vidis da ide vlak i ti krenes prelazit prugu. To mi nece bit jasno sta razmisljaju u tom trenutku i sta mu znaci te dvije minute sto treba sacekat da vlak prodje.Vidis ga da ide i ti krenes prelazit prugu svjesno ugrozavas svoj i tudji zivot jer ti mislis da mozes bit brzi da mozes prec prugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije