SUKOB PRED SWINGERSKIM KLUBOM

Vlasnica kluba i još šest osoba optuženi da su izudarali i po podu vukli sina poznatog odvjetnika

Pula: Privođenje Đurđice Maršić Vučković, vlasnice rovinjskog kluba Anaconda
Foto: Sasa Miljevic
1/5
26.06.2024.
u 13:42

Svi optuženici bili su optuženi i za ozbiljnu prijetnju 27-godišnjaku tijekom događaja od 2. rujna 2023., no istraga je u odnosu na to obustavljena jer je 27-godišnjak tijekom istrage povukao svoj prijedlog da ih se kazneno goni. Istraga je protiv petero optuženika u dobi od 46, 39, 24, 37 i 37 godina obustavljena i zbog optužbi da su orobili Plišu

Napad koji se lani u rujnu dogodio u Rovinju pred swingerskim klubom Anaconda u Rovinju, sada je rezultirao optužnicom koju je podigao ŽDO Pula. Optužnicom je obuhvaćeno sedam osoba, uključujući i Đurđicu Maršić (42), koja je nedavno puštena iz istražnog zatvora da se u nastavku postupka brani sa slobode. Ona i njezini suoptuženici terete se za nanošenje teških ozljeda i prijetnje, a među onima koji je bio napadnut je bio Bruno Plišo (31), sin poznatog odvjetnika Miroslava Pliše. Maršić je optužena i da je s 46-godišnjakom počinila i razbojstvo, dok se on tereti i za pokušaj prisili prema službenoj osobi. 

Prema optužnici, tereti ih se da su 2. rujna 2023. ispred Anaconde napali Plišu. Jedan od optuženika ga je udario šakom u glavu, uslijed čega je on pao na pod. Nakon toga su ga svi zajedno udarali rukama i nogama po glavi i tijelu, a Đurđica Maršić se tereti i da ga je udarila šakom u glavu, te da ga je vukla po tlu. Teško su ga ozlijedili, a onda su mu još s vrata strgnuli zlatni lančić i s ruke sat, pri čemu su ga oštetili za najmanje 20.390 eura. Tereti ih se da su i prijetili  25-godišnjakinji koja je bila u Plišinom društvu. 

Nadalje, 46-godišnjaka se tereti i da su lakše ozlijedili 57-godišnjakinju koja je pokušala spriječiti napad na Plišu. Udario ju je rukom u glavu, nakon čega je ona pala na tlo, gdje su je 46-godišnjak i još jedan nepoznati muškarac nastavili udarati rukama i nogama po tijelu. Prema optužnici 46-godišnjak se tereti i da je istoga dana u večernjim satima, kako bi spriječio policajc da postupe prema njima, iz pojasa hlača izvukao pištolj i usmjerio ga prema policajcima, prije no što su ga uspjeli svladati te mu oduzeti pištolj. 

Đurđica Maršić se tereti i da je 20. srpnja 2023. u Anacondi šakom u glavu udarila 57-godišnjeg  talijanskog državljanina, kojeg je pri tome teže ozlijedila. Svi optuženici bili su optuženi i za ozbiljnu prijetnju 27-godišnjaku tijekom događaja od 2. rujna 2023., no istraga je u odnosu na to obustavljena jer je 27-godišnjak tijekom istrage povukao svoj prijedlog da ih se kazneno goni. Istraga je protiv petero optuženika u dobi od 46, 39, 24, 37 i 37 godina obustavljena i zbog optužbi da su orobili Plišu. Zbog nedostatka dokaza obustavljena je i istraga protiv 46-godišnjaka zbog pokušaja nanošenja teške ozljede 25-godišnjakinji 2. rujna 2023., a iz istog razloga, zbog nedostatak dokaza istraga je obustavljena i protiv  57-godišnjaka zbog nanošenje teških ozljeda talijanskom državljaninu 20. srpnja 2023. 

GALERIJA Mehaničari popravljaju robotaksi Verne koji se nije htio micati na pozornici

Pula: Privođenje Đurđice Maršić Vučković, vlasnice rovinjskog kluba Anaconda
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije