Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u centru Varaždina

Razbojnici 44-godišnju ženu bacili s bicikla i opljačkali usred bijela dana: 'Već smo policiju upozorili na njih'

U centru Zagreba nalazi se genijalna radionica gdje besplatno možete popraviti svoj bicikl
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
24.06.2024.
u 17:30

Jedan od muškaraca ju je gurnuo nadlakticom, uslijed čega je pala na tlo, a torba s novčanikom ispala je s bicikla. Drugi muškarac je uzeo novčanik i otuđio nekoliko stotina eura.

U širem centru Varaždina, nešto prije 14 sati u Ulici Franca Prešerna, dvojica mladića napala su i opljačkala 44-godišnju ženu. Napadači su je zaskočili, bacili s bicikla i ukrali joj oko 250 eura. Napadače je uplašila vika žena koje su žrtvi priskočile u pomoć, pa su pobjegli.

Iz PU varaždinske javljaju kako su dvojica nepoznatih muškaraca u Zagrebačkoj ulici drsko okrala 44-godišnju ženu koja je upravljala biciklom. Jedan od muškaraca ju je gurnuo nadlakticom, uslijed čega je pala na tlo, a torba s novčanikom ispala je s bicikla. Drugi muškarac je uzeo novčanik i otuđio nekoliko stotina eura prije nego što su obojica pobjegla biciklima s mjesta događaja. Žrtvi je ponuđena liječnička pomoć, koju je ona odbila. Policija trenutno poduzima mjere za pronalazak počinitelja.

Suprug napadnute žene, komentirao je napad i kazao kako su već ranije policiju upozoravali na napadače, "Znamo tko su ti tipovi, stalno operiraju centrom Varaždina i okupljaju se kod spomenika Pumama. Već smo policiju upozorili na njih, ali čini mi se da nitko ništa ne poduzima. Riječ je o 30-godišnjacima, ako nisu i mlađi.", piše lokalni portal eVaraždin.

Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ovom događaju da se jave na broj 192 ili najbližu policijsku postaju.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Samo srećom nitko nije stradao: Kamion se prevrnuo preko oba traka državne ceste

U centru Zagreba nalazi se genijalna radionica gdje besplatno možete popraviti svoj bicikl
1/15
Ključne riječi

Komentara 4

PV
prcko.vita
19:25 24.06.2024.

"Znamo tko su ti tipovi, stalno operiraju centrom Varaždina i okupljaju se kod spomenika Pumama. Već smo policiju upozorili na njih, ali čini mi se da nitko ništa ne poduzima. Riječ je o 30-godišnjacima, ako nisu i mlađi." Naravno da znamo, to su Varaždinci, najgori ološ od Hrvatskog naroda, lopovi, kradljivci i što sve već je novinar opisao kakvi su to kriminalci, to je taj Hrvatski narod. Mene osobno čisto stid i strah me ovih naših manjina koje žive u Hrvatskoj kada čitaju kakvi smo mi to narod, mi Hrvati, razbojnici, dobro piše u članku, baš smo razbojnici.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:54 25.06.2024.

Već godinama oni se svakoga dana slijevaju u Varaždin iz nekoliko smjerova tj. iz nekoliko sklepanih "naselja". Jedno od tih naselja je tzv. Novi Beograd kod Vratna, drugo je u blizini Kuršanca preko Drave... PU Varaždinska i Međimurska se u u 95% svojih aktivnosti i intervencija mora baktati samo sa njima...

21
215794
18:30 24.06.2024.

Ocevici primjetili da su malo vise bili na suncu nego prosjecni Varazdinci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije