užas u Rogoznici

Vlasnica restorana fizički napala mlade radnice: 'Tukla nas je, grebala, otkinula pramen kose...'

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
17.07.2023.
u 19:28

Na ulasku u sobu jednu je gurnula na krevet, drugu na ormarić. Tukla ih je, grebala, bacala stvari. Jednoj je otkinula pramen kose, rasparala majicu i toliko je snažno gurnula da je u padu udarila glavom u kauč.

Dvije djevojke, 21-godišnjakinja i 22-godišnjakinja, u Rogoznicu su došle raditi tijekom turističke sezone. Na samom početku su, kaže, shvatile da su pogriješile. Smjestili su ih na kuhinjski tavan, s toaletom u susjednoj sobi od koje nisu imale ključ. Tuširale su se na plaži, a nuždu obavljale u gostinjskom toaletu. 

Kako su ispričale za 24sata, problem je izbio već drugi dan rada, jer im 60-godišnja vlasnica restorana nije željela platiti obećane putne troškove te su ih one namrile iz novčanika restorana. Kada su rekle da će otići vlasnica se razbjesnila.

Na ulasku u sobu jednu je navodno gurnula na krevet, drugu na ormarić. - Dok smo se pakirale u sobi, ona i njezin pomoćnik su nas napali. Tukla nas je, grebala, bacala stvari. Otkinula mi je pramen kose, rasparala majicu i snažno me gurnula te sam u padu udarila glavom u kauč - ispričala je žrtva.  Policija je privela vlasnicu i dva zaposlenika od 20 i 27 godina. Kazneno su prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za iznudu te su predani pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su oštećene djevojke odlučile napustiti posao gdje su radile, a prema ranijem dogovoru, bio im je obećan novac za putne troškove do mjesta prebivališta i kojeg su uzele iz novčanika u restoranu. Kako se osumnjičeni nisu s tim slagali, došli su u sobu oštećenih gdje su im uporabom tjelesne snage uzeli novac predviđen za troškove puta, a pritom su ih u višestrukom naguravanju i lakše ozlijedili - naveli su iz policije, pišu 24sata. 

Trojac su kazneno prijavili Općinskom državnom odvjetništvu za iznudu te ih predali pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Velike gužve na prometnicama: Bahati vozači voze i po zaustavnim trakama

Komentara 24

PO
poluvodič
21:08 17.07.2023.

Teško je izdvojiti 50 eura za kartu curama, neće gazdarica imati za šećer.. Koja sve to bijeda sebe naziva ugostiteljem fuj

Avatar Art of Noise
Art of Noise
22:05 17.07.2023.

Velin ja, svaka se šuša danas počela baviti turizmom, i ugostiteljstvom.

Avatar Make my day
Make my day
21:47 17.07.2023.

Ovakve "gazde" koje oglase da će platiti put damo da čim prije dođu pa brzo dobiju amneziju su ljudski otpad, nadam se da će provesti neko vrijeme u zatvoru skupa sa ostalim šljamom našeg društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije