RUDOLF ŠTEFAN
Chef hrvatskog restorana s Michelinovom zvjezdicom: Ni nas nisu zaobišli problemi s radnom snagom u sezoni
“Što je destinacija gastronomski raznovrsnija, to je atraktivnija za goste, a Hrvatska to tek razvija”, kaže chef s Michelinovom zvjezdicom
Komentara 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Fali li nesto nasoj rijeci kuhar? Zasto koristite tudjice za rijeci koje imamo u svom jeziku? Jer zvuci vise "cool"?