Osuđeni sin predsjednika SAD-a

Vole ga prostitutke, dileri, republikanci i demokrati, a hobijem zarađuje više od oca

12.06.2024.
u 18:32

Hunter Biden, sin trenutnog američkog predsjednika Joea Bidena, ponovno je dospio u središte pažnje nakon što je proglašen krivim zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Ovaj posljednji skandal samo je dodatak nizu kontroverzi koje su obilježile njegov život, no unatoč svemu Joe Biden ne skriva svoju bezuvjetnu ljubav i podršku prema sinu

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
20:30 12.06.2024.

Od kud vam nebuloza da predsjednik Trump I republikanci vole Huntera Bidena????

YO
yopi
19:46 12.06.2024.

Vole ga republikanci??

PL
plotto
20:36 12.06.2024.

Dajte još malo o "laptopu iz pakla ",gdje je svašta bilo.Od slika golišavih maloljetnika,a najviše slika njegove sestrične na koju se valjda palio.Ili o njegovim sastancima sa poslovnim partnerima izvan USA.kada je usred tih sastanaka zvao svog oca preko satelitskog telefona da bi valjda impresionirao svoje partnere.Nikad u USA politici nije bilo toliko kompromitacije iz vrha vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije