Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod privlake

Prijatelji poginulog muškarca u šoku: 'Bio je vrijedan, a najviše je volio svoje kćeri'

Policijski očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar Banožić
Foto: Vinkulja/PIXSELL
1/5
11.11.2023.
u 13:22

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid. Nakon njega će biti poznate informacije o uzroku nesreće. Neslužbeno, Banožić je u trenutku sudara išao u lov, a u krvi nije imao alkohola

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila nedaleko od Vinkovaca teško je ozlijeđen ministar obrane Mario Banožić. Vozač kombi vozila s kojim se ministar sudario, 40-godišnji muškarac iz Privlake, na mjestu je preminuo. "Pod velikim sam šokom, kao i članovi obitelji s kojima sam se čuo. Svi smo jako potreseni" kazao je za 24sata prijatelj poginulog vozača, koji se s njim družio dulji niz godina. Otkrio je da 40-godišnjak ima ženu i dvoje djece, te da je često odlazio roditeljima na selo. "Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri" zaključio je prijatelj.

Mario Banožić u nesreći je zadobio nagnječenje mozga, no nije u životnoj opasnosti, potvrdili su liječnici vinkovačke bolnice iz koje je ministar prebačen u KBC Osijek zbog potrebe za neurokirurškim nadzorom. Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid. Nakon njega će biti poznate informacije o uzroku nesreće. Neslužbeno, Banožić je u trenutku sudara išao u lov, a u krvi nije imao alkohola.

GALERIJA Teška nesreća Marija Banožića

Policijski očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar Banožić
1/17

Komentara 12

MA
marijanka
13:58 11.11.2023.

Nadam se da ce Banozic ozdraviti i onda odgovarati za nesavjesno pretjecanje po magli i smrt neduzna covjeka . Vidjet cemo pravnu drzavu na koju se svi osvrcu.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:53 11.11.2023.

Svjedoci nesreće: 'Banožić je pretjecao kamion po magli i izravno se zabio u kombi'

RO
Roani
14:38 11.11.2023.

Da li će i za ministra vrijediti hrvatski Zakoni ili će se i on izvući na sinkopu???? Tko to može znati.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije