Vozač ZET-a ozlijedio ženu u kolicima i polomio joj noge

hitna
Večernji list
18.10.2009.
u 11:38

Vozač ZET-ovog vozila za prijevoz osoba s invaliditetom nehotično je izazvao nesreću u kojoj su jednoj putnici obje noge polomljene. Policija još obavlja izvide vezano uz ovu nesreću.

Vozača ZET-ovog kombija namjenjenog prijevozu osoba s invaliditetom nehotično je u subotu u 13:45 sati u Ulici Zvonimira Rogoza u Zagrebu teško ozlijedio ženu u invalidskim kolicima.

Došavši po nju na naznačeno mjesto, spustio je hidrauličnu rampu kako bi putnica u invalidskim kolicima mogla ući u vozilo, te podigao zaštitni lim s bočne strane rampe, i počeo podizati.

Ona je u jednom trenu udarila glavom u vrata vozila, a noge su joj ostale priklještene u hidrauličnoj rampi.

Liječnička joj je pomoć pružena u KBO Sestara Milosrdnica, gdje je zadržana na liječenju, jer su joj obje noge slomljene.

Policija još obavlja izvide vezano uz ovu nesreću.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
15:18 18.10.2009.

Vozač ZET-a ozlijedio ženu u kolicima i polomio joj noge , strašno prije nije hodala a sada opet neće .. Na zapadu su uvjek za transport zadužene 2 osobe vozač i jedan pratioc sanitetskog vozila tako da je to isključeno !

Avatar Robinzon
Robinzon
07:44 19.10.2009.

Vozač je sigurno u HDZ-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije