Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Vozači trebaju imati strpljenja: Vozi se u kolonama, na nekoliko dionica su najveće gužve

Foto: HAK
1/3
30.06.2024.
u 16:21

Na autocesti A1, zbog povećane gustoće prometa, kolone su u pokretu uz povremene zastoje između tunela Ledenik i Sveti Rok te između čvorova Ogulin i Lučko u smjeru Zagreba

Ljetni vikendi već tradicionalno znače gužve u prometu, a ova nedjelja nije iznimka. Prema podacima Hrvatskog autokluba (HAK), pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, osobito s otoka Krka prema kopnu i na autocestu A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru Zagreba.

Na autocesti A1, zbog povećane gustoće prometa, kolone su u pokretu uz povremene zastoje između tunela Ledenik i Sveti Rok te između čvorova Ogulin i Lučko u smjeru Zagreba. Prije čvora Bosiljevo 2 iz smjera Ogulina prema Zagrebu kolona je oko 2 kilometra, a na naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba trenutno nema dužih čekanja.

Zbog povećane gustoće prometa, kolona je na Krčkom mostu u smjeru kopna od Malinske. Uz to, na staroj karlovačkoj cesti (DC1) kolone su između Jastrebarskog i Klinča Sela u smjeru Zagreba.

Podsjetimo, od sutra će vožnja autocestom biti skuplja. Hrvatske autoceste (HAC) objavile su da će od 1. srpnja do 30. rujna vrijediti sezonske cijene cestarina. U tom se razdoblju cijena cestarine povećava za deset posto. Kako HAC pojašnjava, sezonske cijene postoje za vozila I.A, I. i II. skupina, dok su cijene za autobuse i kamione iste kao do sada. Više detalja možete pročitati OVDJE.

 

FOTO/VIDEO Hrvatski vojnici pokazali vještine u zahtjevnoj morskoj obuci
1/30
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar CUBE
CUBE
17:41 30.06.2024.

Sad bi pasala ona da je na toj i toj dionici viđen morski pas, šta ne može, ima njih koji po asfaltu plivaju iprijete samo prati peraju

AK
Aka
17:00 30.06.2024.

U stvari mi trebamo imati strpljenje za onog ministra kojem je veća briga da priča o svojoj kravici nego da riješi gužve na cestama!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar barba_arba
barba_arba
16:46 30.06.2024.

Najgore ja na Žmirićima, u oba pravca kolona do Nina 20 kilometara, zahvaljujući aglomeraciji i naprednoj tehnici tvrtke Pfeiffer Dojčland, Ispostava Split, a gastarbajteri iz Nepal i Iraq .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije