Prometna nesreća u Vinkovcima

Vozilom naletio na dvoje pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
04.12.2023.
u 13:04

Proteklog vikenda PU vukovrasko-srijemska zatekla 12 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu

U nizu prometnih nesreća koje su se dogodile proteklog vikenda PU vukovarsko – srijemske istaknula je slučaj iz Vinkovaca i naleta osobnog vozila na pješake na obilježenom pješačkom prijelazu. Kako navode iz policije ta nesreća se dogodila u nedjelju, oko 19:45 sati, kada je 43-godišnji vozač osobnog automobila na obilježenom pješačkom naletio je na dva pješaka.

U toj nesreći je 70-godišnji pješak teže, a 60-godišnja pješakinja lakše ozlijeđen. U isto vrijeme i dalje se nastavlja praksa da se pojedini sudionici prometa voze iako su prije toga konzumirali alkohol. Tako je proteklog vikenda policija zatekla 12 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu.

Najveća koncentracija u iznosu od 2,88 g/kg zabilježena je u subotu, 2. prosinca, i to već u 10,20 sati kod 24-godišnjeg vozača osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka u Trpinji. Smještanje u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva određeno je za četiri vozača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije