PRITVOREN 66-GODIŠNJAK

Vozio sa 1,70 promila pa usmrtio pješakinju

Martinje - dan kada uz kapljicu alkohola treba izbjegavati vožnju
Matija Habljak/PIXSELL
04.06.2022.
u 11:56

Kada je došao do kućnog broja 146, uslijed alkoholom umanjenih vozačkih sposobnosti, nije uočio 87-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Zagorske ulice

Muškarac (66) pritvoren je jer ga se sumnjiči da je u alkoholiziranom stanju skrivio nesreću u kojoj  je usmrtio 87-godišnju pješakinju.

Sumnjiči ga se da je još 22. svibnja 2022., oko 18.30 u Grabovcu upravljao vozilom sa 1,70 promila alkohola  u krvi. Vozio je kolnikom Zagorske ulice iz smjera centra Grabovca prema Kneževim Vinogradima.

Kada je došao do kućnog broja 146, uslijed alkoholom umanjenih vozačkih sposobnosti, nije uočio 87-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Zagorske ulice njemu s lijeve na desnu stranu.

Nije prilagodio na brzinu kretanja automobila pa se nije na vrijeme zaustavio  te je bez kočenja, prednjim lijevim dijelom automobila udario pješakinju. Ozlijedio ju je opasno po život i ona je  na mjestu preminula.  Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

>> VIDEO Nevjerojatan slučaj iz Slavonskog Broda: Izmislila staž pa 17 godina primala mirovinu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije