NA KAVI S SDP-OM

Vrijednim Slavoncima vratiti dostojanstvo i radna mjesta

SDP
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/4
01.10.2011.
u 20:34

Kada koalicija bude na vlasti svim građanima omogučit ćemo da žive poštenije i bolje nego do sada, kaže saborska zastupnica Biljana Borzan

SLATINA – 'Produžena ili kraća, malo gorča, često slađa, kava prijateljstvo rađa' prva je poruka koju su u ovo predizborno vrijeme građanima Slatine danas uputili saborski zastupnici SDP-a: Biljana Borzan, Nada Čavlović Smiljanec i Vlatko Podnar pozivajući ih na druženje u središtu grada Slatine kojemu su nazočili i Tomsilav Žagar, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Virovitičko-podravske i Srećko Bosak, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Slatine.  Uz besplatnu kavu građani su dobili i simbolične suvenire s oznakom SDP-a. U prijateljskom razgovoru, koji je potrajao nekoliko sati, najviše se govorilo kako iz pepela podići posrnulo slavonsko gospodarstvo i kako na bogatoj slavonskoj  zemlji stvoriti novu vrijednost koja će vratiti dostojanstvo vrijednih Slavonaca i osigurati im standard koji svojim mukotrpnim radom svakodnevno zaslužuju. – Ovakve susrete koristimo kako bi nam građani pomogli i stvaranju što kvalitetnijeg predizbornog programa koji bi, u naredne četiri godine, kada koalicija bude na vlasti u Hrvatskoj, svim građanima pomogli da žive poštenije i bolje nego do sada. Smatram da u Slavoniji još više moramo promovirati i pokretati projekte navodnjavanja, kako bi u proizvodnji hrane bili manje ovisni o vremenskim prilikama. Drugi pravac razvoja je oživljavanje postojeće i pokretanje novih projekata u industriji, poglavito prehrambenoj i drvnoj, koje imaju sve preduvjete za najbrže otvaranje novih radnih mjesta, izjavila je saborska zastupnica Biljana Borzan. O pogrešnim odlukama HDZ-a na državnoj razini, županiji i gradovima u kojima je na vlasti, danas su u Slatini daleko više govorili građani od SDP-ovih političara.

Ključne riječi
SDP

Komentara 3

UN
unbekant
08:16 02.10.2011.

samo SDP s koalicijom mogu obnoviti Hrvatsku,poslije ovolikih HDZ-ovih unistenja drzave.

FI
fiberglas
14:19 02.10.2011.

Što će biti sa stanovima u Vukovaru? Još uvijek 350e m2? zašto se ne otvaraju pogoni u Vukovaru ( bilo što), ne dajete nikakve garancije......a zašto bi glasao za vas? Samo da ne glasujem za hadeze? Sjaši kurta da uzjašii murta? Hajte najte.....

DU
Deleted user
23:52 02.10.2011.

SDP će mahnuti čarobnim štapićem i puf - eto ti radnih mjesta i prosperiteta. Inače SDP je super poštena i sposobna stranka koja nije dvadeset godina sudjelovala u vlasti i napravila takve sjajne uspjehe kao recimo Zagrebački Holding. Nego tkoko je ono predao oružje TO pa je po glavi najviše dobila Slavonija? Sve su to isti lopovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije