redikulizacija politike

Vrijeme opasnih i zlih klaunova: Očekivanja da će političare zamijeniti kvalitetnija generacija pala su u vodu

21.01.2024.
u 22:40

U hrvatskim prilikama pretvaranje politike u spektakl kako bi se pridobili politički bodovi posljednjih se godina ne libe koristiti ni najveće opcije

Komentara 10

FL
Flajšmašina
00:16 22.01.2024.

Nisu problem finjaci koji su nas devastirali u ovih 30 godina, problem su "opasni i zli klaunovi"??? Kakvi se sve zli klaunovi hvataju pisanja...

TR
Tripoli
07:15 22.01.2024.

Imamo i viteza!!

Avatar southman
southman
07:54 22.01.2024.

Ne postoji niti jedna profesija koja odiše negativnijom selekcijom kao što je politika. I to na svim razinama vlasti od samih mjesnih odbora. To je toliko prljava i pokvarena djelatnost da je to totalno gadljivo. Takva pristup može iznjedriti samo jad tugu i čemer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije