GAF TJEDNA

Vučić bi opet podvaljivao bedastoću da su Dubrovčani 1991. u Gradu palili gume

Aleksandar Vučić obišao je u Šapcu radove na brzoj cesti Šabac - Loznica
Foto: M.M.
1/2
13.10.2024.
u 09:48

Malo je tko tada u takve priče povjerovao, a Vučić bi ih i danas bez imalo srama ponovno plasirao

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tjera po svome i uporno mijenja povijesne činjenice. Đak notornog četničkog ideologa Vojislava Šešelja kao da živi u vremenu kada je bio ministar informiranja za vladavine Slobodana Miloševića. Tada je Vučić ispekao zanat obmanjivanja i manipuliranja javnosti, a to nastavlja i sada u Srbiji.

Međutim, tu priču nastoji prodavati i u susjednim zemljama te tako neki dan u Dubrovniku o agresiji na taj grad, o čemu je svjedočio cijeli svijet, on mrtav-hladan kaže da "Srbija stvari vidi sto posto drugačije ili potpuno drugačije od Hrvatske". Vjerojatno bi Vučić i dalje pokušavao uvjeravati i nas i svijet da 1991. godine Dubrovnik nisu granatirale srbijanske snage nego su Dubrovčani u Gradu palili gume. Tu se bedastoću pokušavali podvaliti 1991. Malo je tko tada u takve priče povjerovao, a Vučić bi ih i danas bez imalo srama ponovno plasirao. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Primorac o Milanoviću: Nije li vam čudno njegovo svrstavanje uz stranu Rusije?

Komentara 16

AV
avangero
11:26 13.10.2024.

Zašto ste mu uopće dali mogućnosti da dođe i išta kaže, sramota za Hrvatsku, a napose branitelje koji su šutjeli i šute kao pi...., jer više se brinu za svoja primanja

PO
Poletarac101
10:33 13.10.2024.

Predvodnik klasičnih komšija Jedno misli Drugo priča Treče radi...Nikad u krivu..

SE
Serengeti
11:56 13.10.2024.

Jedini zaslužni za ovu sramotu je Andrej Plenković. Zelenski je htio da na sastanak dođe Vučić pa je nazvao Amerikance, Amerikanci su nazvali Plenkovića, a on je kao dobra pudlica skočio i zalajao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije