Dubrovački summit:red državnika, red bademantila, redspecijalaca skrivenih po hodnicima

12.10.2024. u 18:22

Dva tjedna nakon početka ruske invazije na Ukrajinu, na jednom sastanku iza zatvorenih vrata u sjedištu NATO-a u Bruxellesu slovenski ministar vanjskih poslova Anže Logar spomenuo je primjer obrane Vukovara kao nešto što i Ukrajinci i saveznici trebaju imati na umu. Rekao je da se u bitci za Vukovar moglo činiti da se Hrvatska neće uspjeti obraniti, ali da je upravo zbog herojske obrane grada stvorena motivacija, snaga i otpor, zahvaljujući kojima se Hrvatska obranila i na kraju pobijedila u ratu.

Komentara 4

OL
OlujaU❤
20:14 12.10.2024.

Ukrajina jednostavno ne smije izgubiti ovaj rat. Hrvati su bili očajni i ni na kog se nisu mogli osloniti, a zna se kako reagira čovjek kojem ne ostaje ništa drugo osim života. ...Ukrajini je drugačije.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:13 12.10.2024.

Ozbiljna je uvreda usporedjivati Domovinski rat s Ukrajinskim ratom. To se samo moze ocekivati od stovatelje hrvatske dezerterske stranke.

ZA
zagabria4
19:27 12.10.2024.

Ukrajinci su daleko od motivacije hrvatskih branitelja. Takvi su i rezultati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije