ponosan na srpsku vojsku

Vučić o padu drona u Zagrebu: 'To se Srbiji ne bi dogodilo, mi bi to oborili za pet minuta!'

Aleksandar Vučić: Poštujemo integritet Ukrajine, nećemo uvoditi sankcije Rusiji
Milos Tesic
13.03.2022.
u 20:19

Na predizbornom skupu dotaknuo se i tema poput Ukrajine, NATO-a, pada drona u centru Zagreba, ali i spremnosti i opremljenosti vojske.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u Kaću, prigradskom naselju grada Novog Sada u Srbiji, komentirao je pad drona u Zagrebu, i pritom pohvalio spremnost njihove vojske. 

- Nikada nismo imali jaču vojsku... Rekli su mi da me jedan oporbeni kandidat u pola sata 44 puta spomenuo kao predsjednika u odlasku... A nisam ja taj koji je ukinuo 63. padobran. Ono što se dogodilo u Zagrebu nije se moglo dogoditi Srbiji, mi bismo taj avion oborili za 5 minuta - rekao je danas u Kaću predsjednički kandidat SNS-a Zajedno možemo sve, Aleksandar Vučić.

Na predizbornom skupu dotaknuo se i tema poput Ukrajine, NATO-a, pada drona u centru Zagreba, ali i spremnosti i opremljenosti vojske.

- Vidim da opet pričaju kako bismo trebali biti dio NATO-a. Mislim da to ne bi trebao biti slučaj. Imamo svoju vojsku i čuvat ćemo svoju zemlju i svoje nebo. Dobio sam uvjeravanje vojnog vrha da će nam za ono što se dogodilo u Zagrebu trebati samo pet minuta, te da će oboriti takav zrakoplov. Jer danas nešto imamo, imamo dežurne MiGove i sustave protuzračne obrane. Ponosan sam na to, a to je vaša zasluga - rekao je Vučić, piše Kurir

Ključne riječi

Komentara 49

DU
Deleted user
20:57 13.03.2022.

Mi jesmo u banani , ali kad vidim srbiju i sve ostale republike bivše države tješim se.

LI
lider
20:50 13.03.2022.

Ja sam siguran da bi ti vučiću osobno ulovio ta Putinov projektil i to na veoma osebujan način.

Avatar mason
mason
20:27 13.03.2022.

Vodenom puskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije