Odgovorio na optužbe

Vukšić: Nisam dužan HRT-u 100.000 DEM

branko vukšić
Marko Prpić/PIXSELL
16.10.2013.
u 17:51

"Ravnateljevi skojevci pustili su pipke u medije i pokušali smjestiti ljudima koji nisu ništa krivi i nikome dužni"

Zastupnik laburista Branko Vukšić odbacio je napise tjednika Aktual da je dužan 100.000 tadašnjih DEM Hrvatskoj radio-televiziji te je to stavio u kontekst prijetnji i ucjena koje je, kako tvrdi, dobivao proteklih mjeseci zbog kritiziranja rada HRT-a.

– Ravnateljevi skojevci pustili su pipke u medije i pokušali smjestiti ljudima koji nisu ništa krivi i nikome dužni. Ja sam često posuđivao novac, ali sam sve svoje dugove vratio – rekao je Vukšić koji je novinarima podijelio faksimil izjave Dubravka Merlića, drugog vlasnika tvrtke "Dual MV", koja je napravila dug HRT-u, a u kojoj se navodi da Vukšić nije odgovoran za taj dug.

Prozvao je da su isti ljudi koji su dopustili da "Dual MV" napravi dug HRT-u i poslije omogućili da ista tvrtka pod drugim imenom posluje s HRT-om, a da nije vratila dug, i danas na vlasti na HRT-u, samo je ravnatelj novi.

– To su isti ljudi. Njih bi trebao DORH pročešljati i pitati zašto stvaraju gubitke i dugove – rekao je Vukšić i najavio da će prvi put tužiti jedan medij jer mora javnosti dokazati da je napisana neistina.

>> Branko Vukšić: Radman mora otići

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije