Gordan Hanžek za Večernji list

Dvije godine od katastrofe: U gradnji su zgrade s 308 stanova, u kojima će biti smješteni isključivo stradalnici potresa

storyeditor/2022-12-11/PXL_091221_91046889.jpg
12.12.2022.
u 12:09

U procesu za koji je na početku rečeno da iziskuje vrijeme i da će trajati pet godina ne možemo u drugoj godini govoriti da je zapelo. Razumijem da je ljudima teško čekati da im se domovi obnove, no procesi koje sam opisao jednostavno zahtijevaju vrijeme. Kuće ne možete konstrukcijski obnoviti preko noći, no, kao što sam rekao, mi tu utrku debelo trčimo i u jednom času će se učinak itekako vidjeti u velikom broju dovršenih objekata.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:03 12.12.2022.

Da li je Paladino nešto spomenuo o graditeljstvu u Dohi? I o svojim impresijama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?