Za par godina znat ćemo jesmo li EU novac uložili ili samo potrošili

15.09.2024. u 23:45

Na kontinuirani gospodarski rast nije se odrazilo čak ni ekonomsko usporavanje u Njemačkoj i Italiji, zemljama u koje Hrvatska izvozi četvrtinu svoje proizvodnje.

Ključne riječi

Komentara 8

BJ
bjmaro
06:07 16.09.2024.

Dobili A kreditni rejting sto kapital za ulaganja obožava , niz strateških infrastrukturnih investicija je u tijeku ili završava , ozbiljno se krenuli s željeznicom . HR može samo rasti

XX
XXXL
00:23 16.09.2024.

Ajme meni ,kakav naslov. Ulaganje u autoceste, Tunel Učka, željezničke pruge, itd. možda nisu ulaganja ? Za to ocijeniti normalni čovjek ne treba čekati pet godina.

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
08:39 16.09.2024.

Bilo bi lijepo čuti hvalospjeve rastu BDP-a prije 30-ak godina. Sada se razmišlja o reformi njegovih parametara jer je tradicionalna gradnja neprihvatljiva. Moramo vratiti prirodu na Zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije