Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna shema

Zabavna i obrazovna iznenađenja za sve čitatelje Večernjaka

ljetnashema
11.06.2010.
u 15:53

Prvi tjedan ljetne sheme darujemo i turističke karte Rovinja, Pule, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita i Dubrovnika.

Od ponedjeljka Večernji list donosi osvježenje i pregršt fenomenalnih poklona svojim čitateljima. Zahvaljujući raznolikom sadržaju svatko će pronaći nešto za sebe i svoje najbliže i na taj način ispuniti ljeto. Prvi je tjedan posebno zanimljiv i bogat jer će se u Večernjem listu dijeliti dodatno i turističke karte jadranskih gradova da se čitatelji mogu pripremiti za ljetovanje.

Ljetnu shemu započinjemo u ponedjeljak kompletnim romanom velikog majstora špijunskih trilera Johna Le Carrea “Pjesma misionara”, i to na 96 stranica. Utorkom u suradnji s hrvatskim izdanjem National Geographica otkrivamo neotkrivena blaga naše zemlje koja nas uvijek ponovo fasciniraju. Putovanje započinjemo ljepotama Istre. Odlične ideje za pripremanje laganih ljetnih jela, koje će Večernji list poklanjati svake srijede, poslužit će i vrsnim kuharicama i kuharima i početnicima.

Prva srijeda donosi i mapu za recepte i prvu karticu s dva recepta. Onima koji žele potkraj radnog tjedna ostati u dobroj psihičkoj formi četvrtak donosi prilog Skandi+. Čak šesnaest stranica križaljki, sudokua i mozgalica i njrevnijim rješavateljima potrajat će barem do vikenda. Petkom se cijela obitelj može zabaviti uz originalne društvene igre, a prvi petak ne propustite igru “Put do mora” koja jamči brdo smijeha i dobru zabavu. Subotom darujemo tzv. pametne postere koji će oduševiti sve kolekcionare, ali i one koji žele znati više. Prvi poster prikazuje ljetno nebo nad Hrvatskom.

Nedjelja je namijenjena najmlađima, i to kroz svima dobro znane vesele JupiJe likove, koji će djecu zabavljati tijekom cijelog ljeta. Stoga, Večernji list su ovoga ljeta dnevne novine za vas!

Opširnije o Ljetnoj shemi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije