Zadar: Petorka uhićena zbog preprodaje droge

privedeni2
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
12.12.2009.
u 18:58

Radi se o 29-godišnjaku iz Zadra potom 37-godišnjaku i 28-godišnjaku iz Šibenika te 26-godišnjaku i 38-godišnjaku iz Splita. Uhićeni su zbog pretprodaje marihuane i heroina

Petorica hrvatskih državljana, koji su nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja policajaca PU Zadarske osumnjičeni za preprodaju droge, večeras su uz kaznenu prijavu privedeni dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Privedeni su 29-godišnji Mario Puhera iz Zadra potom 37-godišnji Stjepan Ringwald, bivši mitociklistički as poznat po burnim ljubavnim vezama i nizu izgreda i 28-godišnji Vice Mihaljević iz Šibenika te 26-godišnji Jure Rađa i 38-godišnji Ivica Alebić iu Splita.

Prikrivenim policijskim radnjama utvrđeno je da su petorica pretprodavala drogu, a pretragom vozila 29-godišnjeg Zadranina kod kojeg je pronađeno 100 grama marihuane i 5 grama heroina, jučer i danas uhićena su sva petorica.

Dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zadu Milan Pečina nakon višesatnog saslušanja odlučio je svu petoricu privedenih zadržati u pritvoru do mjesec dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Ključne riječi

Komentara 9

IB
Ivana Brkić Ćubela
19:31 12.12.2009.

Pa nije ovo droga ovo je Trava

IB
Ivana Brkić Ćubela
19:33 12.12.2009.

Trava je obicno Ono sto ne sme da se gazi vec da se susi i pusi! Kisa pada trava raste ja je susim pa je pusim!

RA
Raven
11:11 13.12.2009.

eh, da ih je samo toliko, svaki drugi u mom kvartu diler!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije