GORNJI KARIN

Zagorac oštrim predmetom ubo u prsa 51-godišnjaka. Teško je ozlijeđen

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
13.08.2024.
u 14:16

Večernji list neslužbeno je doznao da je počinitelj iz Krapinsko-zagorske županije

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim hrvatskim državljaninom, provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju. Sumnjiči se da je 11. kolovoza u večernjim satima na obrovačkom području, u Gornjem Karinu fizički napao i oštrim predmetom teško ozlijedio 51-godišnjaka.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Večernji list neslužbeno je doznao da je počinitelj iz Krapinsko-zagorske županije. 

- Prvo je došlo do verbalnog sukoba i počinitelj je ostrim predmetom ubo žrtvu u predjelu prsa i udaljio. Policija ga je poslije pronašla - rekao nam je naš izvor. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Počeli su radovi na obnovi Trešnjevačke tržnice

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:17 13.08.2024.

Iz naslova "Zagorac oštrim predmetom ubo u prsa 51-godišnjaka. Teško je ozlijeđen" ispada kako je Zagorac teško ozlijeđen. A htjeli ste zapravo napisati kako je" Zagorac teško ozlijedio 51-godišnjaka ubodom u prsa"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije