požar

Zagreb: Četiri vatrogasna vozila gase požar u DHMZ-ovu podrumu

pozar, Aqua Maritime (1)
Robert Anić/Pixsell
20.07.2011.
u 19:02

Zagrebački vatrogasci u 18.20 sati zaprimili su dojavu da se dimi iz DHMZ-ova podruma te hitro pohitali na mjesto događaja.

Čak četiri vatrogasna vozila upućena su u zgradu Državnog hidrometeorološkog zavoda nakon dojave o požaru. Zagrebački vatrogasci u 18.20 sati zaprimili su dojavu da se dimi iz DHMZ-ova podruma te hitro pohitali na mjesto događaja. Kako doznajemo, požar je izbio zbog kratkog spoja na uređaju za napajanje računalne mreže, a uspješno je ugašen. Kolika je šteta, još se ne zna.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nicholson
20:01 20.07.2011.

Što se još nije Jadranka pojavila na mjestu događaja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije