NASILJE U ČILEU

Zagrepčanin pretučen u Čileu izvan je životne opasnosti

vesna skvoric
Željko Bašić/PIXSELL
25.03.2010.
u 15:40

Ivan Skvorić (26) i dalje se nalazi na intenzivnoj njezi, njegova očajna majka Vesna u Zagrebu skuplja novac za put u Santiago.

Ivan Stvorić, 26-godišnji Zagrepčanin koji je prije tri dana brutalno pretučen u Santiagu u Čileu, više nije u neposrednoj životnoj opasnosti, izvijestili su iz Ministarstva vanjskih poslova.

Djelatnici hrvatskog veleposlanstva u Čileu i jučer su posjetili nesretnog mladića na odjelu intenzivne njege. Što se zapavo dogodilo te kobne večeri ovog utorka kad je Ivan pretučen i ostavljen bez svijesti nasred ceste, i dalje se ne zna budući da čileanska policija MVP-u još nije poslala nikakav izvještaj. Ivanova majka Vesna u Zagrebu se ne odvaja od telefona. Čim skupi dovoljno novca za kartu, otputovat će u Santiago. Novac za pomoć možete uplatiti na broj žiro-računa u Hypo banci: 3100357084 

Komentara 3

MI
MissEva
09:28 26.03.2010.

Ivan je oženjen djevojkom iz Čilea! Nema čileansko državljanstvo nego samo hrvatsko!! U Čileu on je stranac! Tamo je nezaposlen i nema zdravstveno osiguranje Možete si samo zamisliti što prolazi njegova obitelj! Kako bi bilo Vama da vam netko od bližnjih leži u bolnici s teškim ozljedama, a Vi ne možete do njega!

JO
joOk3r
16:03 25.03.2010.

e da smo ameri sad bi odma poslali svoje trupe u akciju!!

TU
Tupislav
19:00 25.03.2010.

Novinari, fotografirali ste mu mamu a zaboravili pitati kaj je Ivan radio u Chileu?! Jos da mozemo uplatiti pomoć - popusite mi k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije