'bilo je strašno'

Herojski pothvat Zagrepčanina oduševio sve: Popeo se na skelu zbog psa

Zagreb: Pogled iz zraka na Britanski trg
Antonio Bronic/PIXSELL
23.05.2023.
u 17:52

Čovjek je oprezno hodao prema psu, dograbio ga te ga ubacio u stan kroz prozor

Zagrepčanin je danas pokazao iznimnu hrabrost kada se popeo na skelu kako bi spasio psa. Sve se dogodilo na Ilici kod Britanskog trga. Pas je vjerojatno izašao iz stana na fasadu te počeo cviljeti i lajati.

Čovjek je oprezno hodao prema njemu, dograbio psa te ga ubacio u stan kroz prozor. Nakon toga, okupljeni građani počeli su mu pljeskati, pišu 24sata.

- Izgleda da je pas izašao kroz neki prozor. Malo je bilo strašno jer se sve te zgrade i fasade raspadaju još od potresa - rekao je čitatelj za 24sata.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije