Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAS BIO U BOKSU

Zračnom puškom ustrijeljeno štene belgijskog ovčara: Policija traži počinitelja

Belgijski ovčar
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
22.05.2023.
u 17:34

"Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, a protiv počinitelja će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubijanje ili mučenje životinja", navodi PU vukovarsko-srijemska

Muškarac (42) iz Vinkovaca prijavio je policiji da mu je nepoznata osoba 16. svibnja ustrijelila štene belgijskog ovčara. Kako navode iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, pas star tri mjeseca nalazio se u boksu u dvorištu obiteljske kuće. Nepoznati počinitelj, za kojim policija traga, ustrijelio je psa zračnom puškom.

"U petak, 19. svibnja, 42-godišnjak iz Vinkovaca prijavio je policiji kako je nepoznati počinitelj 16. svibnja zračnom puškom ustrijelio njegovog psa pasmine belgijski ovčar starog tri mjeseca, koji se nalazio u boksu u dvorištu obiteljske kuće. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, a protiv počinitelja će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubijanje ili mučenje životinja", navodi PU vukovarsko-srijemska.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:32 22.05.2023.

Sramota!

JR
Jr48
21:43 22.05.2023.

Koji nečovjek moraš biti da ovo uradiš... fuj. Ovo je grijeh i s ljudske i božje strane 😒

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije