zagorski sdp

'Zahvaljujući Hajdašu imamo lobi ZUZ - Zagorce u Zagrebu'

SDP Zagorje
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
17.11.2013.
u 12:37

Nakon što je za predsjednika zagorskog SDP-a izabran ministar Siniša Hajdaš Dončić, u Pregradi održani i izbori za njegove potpredsjednike. To su postali Jurica Krleža iz Bedekovčine i Marko Vešligaj iz Pregrade

Nakon neposrednih izbora za predsjednika županijske organizacije, na kojima je za predsjednika na četverogodišnji mandat izabran Siniša Hajdaš Dončić, u Pregradi je održana redovna izborna
županijska konvencija na kojoj su izabrani novi potpredsjednici - Jurica Krleža iz Bedekovčine i Marko Vešligaj iz Pregrade.

Oni su visoko pozicionirani  u stranici. Krleža je član uprave Hrvatskih cesta, a Vešligaj gradonačelnik Pregrade od zadnjih izbora, te je bio veoma aktivan u Formu mladih SDP-a, bio je i
vijećnik u Županijskoj skupštini.

- Ovo je za mene logičan slijed s obzirom na rezultat za gradonačelnika. Možemo i bolje, pažnju treba usmjeriti i na istok naše Županije - rekao je Vešligaj, najmlađi od svih kanddiata.

Na konvenciji je bio i predsjednik Siniša Hajdaš Dončić, koji je poručio stanačkim kolegama kako su upravo oni snaga zagorskog SDP-a. Novinarima je rekao kako je očito da se u Zagorju nešto pokrenulo na bolje, ulaže se u uređenje cesta i željeznicu, a otvoren je i novi natječaj za izgradnju usporedne ceste uz autocestu  Krapina - Zabok.  Svi su se složili s izjavom župana Željka Kolara kako Zagorje konačno ima svoj lobi u Zagrebu, nazvan ZUZ - Zagorci u Zagrebu.

- Vidi se to po brojnim otvorenim gradilištima na uređenju cestovne infrastrukture, jer do sada Zagorje za drugu političku stranku nije postojalo - rekao je Kolar, te javno čestitao ministru Hajdašu Dončiću, na svemu "kaj" radi za Zagorje, jer da on nije postao ministar, toga svega ne bi bilo -  istaknuo je Kolar, koji nije mogao sakriti razočarenje što nije dobio još jedan mandat kao potpredsjendik.

Također je naglašeno kako unutar SDP-a nedostaje kvalitetnije komunikacije sa članstvom,  na što se osvrnuo Ivan Hanžek, gradonačelnik Zaboka, dijelom optužujući medije za to što nema dovoljno informacija.

-Novinarstvo nije novinarstvo, urednici i vlasnici diktiraju što se smije, a što se ne smije pisati - misli Hanžek.

Komentara 2

ZA
zagorec2012
08:20 19.11.2013.

stvarno je smiješan ovaj čelavko, bolje da se sakrije i da je tiho

VI
vidala
20:20 19.11.2013.

Jedna pura, dva pandura svakom dojde smrtna vura - Kolar (ali Slavko)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije