Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU DONIO 14. PAKETA MJERA OGRANIČAVANJA

Zapad nerado ide u rat, sankcijama pere savjest da se ipak nešto radi...

04.07.2024.
u 15:39

EU je ovoga tjedna donio 14. paket mjera ograničavanja – kako se službeno zovu – protiv Rusije zbog agresije na Ukrajinu. Prvi paket donesen je odmah u veljači 2022., nekoliko sati nakon početka invazije. Mira, a ni mirovnog sporazuma, još nema.

Ključne riječi

Komentara 6

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:26 04.07.2024.

A za koga da idem u rat? Za američke proizvođače oružja? Nek šalju svoju djecu i unuke!

PA
pasodoble12
19:22 04.07.2024.

Agresija, agresija... Kao švabo tralala. Zapad je gurnuo Ukrajinu u rat s namjerom da uništi ili raskomada Rusiju, tako da ova najveća Slavenska zemlja prestane postojati ili bar prestane biti neki važan činilac u svijetu. Anglosaksonska posla. Nije se teško prisjetiti koliko je zapad puta probao tu nemoguću misiju i koliko puta je polomio zube. Ova tzv agresija je pošla onog trenutka kad je kolektivni zapad jasno i glasno rekao ne mirnom rješenju i inicirao rat i prolijevanje slavenske krvi. I nemojte nam brainwashing, što bi rekli Kinezi, Marsovci iliti ne znam tko...

CH
chemica
18:00 04.07.2024.

Ne idemo rado u rat?! Ma nemoguće. Malouman sam po prirodi pa ću radije provesti ljeto u rovu nego na plaži, zbog par stotina eura kao ona nesretna ruska sirotinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije