SLUČAJ SPALJIVANJA VJERSKIH KNJIGA

Zapadne sile odbile rezoluciju protiv spaljivanja vjerskih knjiga

16.07.2023.
u 11:53

Tekst rezolucije UN-a suprotan je stajalištima za koja smo se dugo zalagali kada je riječ o slobodi izražavanja, poručuje Washington

Komentara 2

DJ
DjuroPucar
01:40 19.07.2023.

Samo se izivljavajte nad svetinjama drugih. Kada vas ti cije ste svetinje unizavali buidu zasipali bombama, aplaudiracu im stojeci.

FR
FranjoTT
07:23 17.07.2023.

Spaljivanje knjiga teški je primitivizam. Učili su nas kako su davno tako neki spalili Aleksandrijsku knjižnicu dotad očito najveću u ono vrijeme na planeti. Kasnije su iz iste sekte spaljivali knjige znanstvenika i same znanstvenike i sve one koji im se usude suprotstaviti svojim mišljenjem. Znanje su čuvali za sebe i prenosili ga među sobom jer su znali da je znanje moć a sa loše obrazovanim pukom lakše je manipulirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije