U SPORTSKOJ LUČICI

Zapalilo se plovilo u Medulinu: Tri osobe ozlijeđene, među njima i dijete

Malena luka u Medulinu popunjena je brodicama
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
24.08.2024.
u 09:59

U događaju su ozlijeđeni 39-godišnjak, 39-godišnjakinja i dijete te su prevezeni u pulsku bolnicu

Tri osobe ozlijeđene su u petak u požaru na plovilu koji je buknuo oko 17 sati u sportskoj lučici u Medulinu. Prema informacijama Policijske uprave istarske, do eksplozije i zapaljenja plovila došlo je kada je 39-godišnjak okrenuo ključ u bravi pokušavajući dati kontakt.

"Ne bi li spriječio širenja požara, muškarac je plovilo odvezao s mola te ga je uz pomoć djelatnika Lučke uprave oteglio do poluotoka Vižule, gdje su požar ugasili vatrogasci", navela je policija. 

U događaju su ozlijeđeni 39-godišnjak, 39-godišnjakinja i dijete te su prevezeni u pulsku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Težina njihovih ozljeda zasad nije poznata, dodaju iz policije te ističu kako službenici danas nastavljaju s obavljanjem očevida i utvrđivanjem uzroka požara.

 

GALERIJA Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj
Malena luka u Medulinu popunjena je brodicama
1/23
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije