Zastoj u prometu

Zapalio se automobil na A3 kod Okučana: Vozi se u višekilometarskoj koloni

Požar na A3
Foto: 24 sata
10.04.2023.
u 18:16

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Okučana zapalio se automobil zbog čega se stvorila kolona od četiri kilometra. Policija javlja da nema ozlijeđenih, a uzrok će biti poznat nakon očevida

Prema informacijama iz HAK-a na autocesti A3 se kod Okučana zapalilo vozilo. Do požara je došlo na 132. kilometru između čvorova Okučani i Novska u smjeru Bregane. Tako se stvorila i kolona duga četiri kilometra. Iz policije javljaju kako nema ozlijeđenih, a uzrok incidenta bit će poznat nakon očevida. Riječ je o BMW-u stranih registracija piše 24 sata.

VIDEO: U Osijeku se zapalio automobil, policija potvrdila da je požar bio podmetnut

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
20:31 10.04.2023.

Naša policija nenormalno puno vremena troši na uzimanju parametara nesreće. Oni smatraju da su oni bogovi saobraćaja , a učesnici su nitko i ništa. Normalno bi bilo : doleti, brzo izmjeri i snimi, makni aute i ŠTO PRIJE OTVORI SAOBRAĆAJ !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije