Žarko Korać - Bivši srpski potpredsjednik Vlade

'Tuđman je galamio kad sam rekao da su hrvatski i srpski jezik isti. A Vučić sotonizira protivnike'

27.03.2022.
u 14:00

U životnom intervjuu za Večernji list Žarko Korać otkriva do sada mnoge nepoznate detalje iz svoje najranije životne dobi, objašnjava kako mu je politika promijenila život, a ne može pobjeći ni od aktualnih tema poput nadolazećih izbora u Srbiji.

Komentara 78

Avatar MADO
MADO
14:18 27.03.2022.

Hrvatski i srpski jezik nisu isti, naravno da je Tuđman galamio.

Avatar Mistborn
Mistborn
14:21 27.03.2022.

Čuj isti?! Nemoj nam prodavati- nemoj da nam prodaješ- šargarepu za mrkvu Korać. Niti je isti niti imamo zajedničku kulturu ni povijest. ..Ta priča uvijek vodi samo jednom cilju, i tko vas ne zna skupo bi vas platio...

TA
Tackrla
14:19 27.03.2022.

Malo, malo pa se javi neki od agresora i ratnih zlocinaca pa ovdje prodaje pamet. Halo majstore usrali ste sve sto ste dotaknuli. Izgubili sve ratove, postali genocidan narod po presudama međunarodnih sudova. Izgubili Kosovo, bili bombardirani, zadnja ste bijedaa evrope ali i dalje pametujete. Urnebesni ste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije