u gipsu

Zaštićeni svjedok u slučaju Svilan pao i slomio nogu na ledu

siniša svilan
Davor Višnjić/PIXSELL
21.01.2013.
u 19:51

Svjedok kodnog imena “Krešo” poručio je da je na snijegu u Zagrebu slomio nogu. Je li doista završio u gipsu, neće se moći utvrditi jer kao osoba skrivena imena ne mora donijeti liječničku dokumentaciju

Zaštićeni svjedok koji je trebao svjedočiti na suđenju bivšem uredniku Nove TV Siniši Svilanu danas se nije pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu. Svjedok kodnog imena “Krešo” poručio je da je na snijegu u Zagrebu slomio nogu. Je li doista završio u gipsu, neće se moći utvrditi jer kao osoba skrivena imena ne mora donijeti liječničku dokumentaciju.

>> 'Dijana mi je naložila da Svilanu treba isplaćivati za svaku emisiju'

Komentara 1

Avatar delminium
delminium
20:12 21.01.2013.

ima boga zaštićeni svjedoci za mene su lažnjaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije