TREĆA JUGOSLAVIJA

Zašto SAD podržavaju projekt 'Otvorenog Balkana' i što to znači za Hrvate u BiH

13.11.2021.
u 21:44

Čelnici Hrvata Dragan Čović i Bošnjaka Bakir Izetbegović mogu donijeti odluke koje bi utjecale uvelike kao svojevrsna prekretnici odnosa dvaju naroda uoči općih izbora sljedeće godine. Bilo da je riječ o daljnjem zaoštravanju i udaljavanju Hrvata i Bošnjaka ili pak relaksiranju odnosa

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar joshan
joshan
22:30 13.11.2021.

jedina pravda je u trećem, Hr entitetu!

BA
bardonkaldian
00:27 14.11.2021.

Radi se o američkoj smušenoj politici i ni o čem drugom. Pokušali su nakon Tuđmanove smrti s Mesićem- i propali. Sad opet, u vlastitoj tuposti, pokušavaju održati neodrživo. Tako su propali u Siriji, Libiji, Afganistanu...svugdje. Propadaju i u vlastitoj zemlji jer su zatupljeni neshvaćanjem nacionalnog pitanja. Mi trebamo gurati kao i do sada konfederaliziranu BiH, a ako ne ide, razlaz. Hrvati kontroliraju oko 24% BH, a RH je oko cijele BiH osim puta koji vodi na istok, a to znači u beznađe i propast. Plenković i Milanović su jedini operativni političari nakon Tuđmana i to je svima, osim blentonima i poludjelim jugosaurusima- jasno.

DU
Deleted user
22:33 13.11.2021.

Bez ttećeg entiteta u BiH neće biti tamo niti Hrvata, a neće bitiniti rješenja problema. Svoj entitet Hrvati neće dobiti i priča završila, a najveću krivicu za to snosi Hrvatska politika. Koja se svojom sluganskom i kukavičkom politikom odrekla trećegćeg entiteta. To je recimo bio zločinački poduhvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?