24.10.2024. u 09:00

Izbori za predsjednika vrlo su blizu. Uz ovakvu promociju, ne trebaju jumbo plakati i novac za reklame

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zorica48
09:17 24.10.2024.

Drama koja traje danima samo.je iz razloga sto se godinama dvojica glavnih ljudi nisu dogovarali o nitnim stvarima. A morali su. Nekako se to i naslucivalo od prvog dana. Ako sjetimo Milanoviceve pruzene ruke prema Plenkovicu koja je ostala u zraku. A osobito izjava Plenkovica o tvrdoj kohobitaciji. Plenkovic moze vladati samo ako je.on najvazniji -najpametniji. S super ako.je jos.najvisi i najzgodniji. I evo na sceni svjetskog lidera sa 30% potpore u zemlji. To je tako ocito kada vidimo kako bira i koga bira za ministre i ostale suradnike. Najveci dokaz zastupnici u Saboru , grozni uhljebi i zetoncici koji kao papagaji pjevaju liderovu pjesmicu jer oni nesmiju imati svoje misljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije