PROMO

Zašto uložiti svoje dragocjeno vrijeme i trud na HACKATHON?

Hackathon
22.08.2024.
u 09:07

U današnjem VUCA svijetu, više nego ikad u povijesti čovječanstva, inoviranje više nije samo dobra  opcija – to je nužnost. Ako aktivno radite i promišljate o tome kako vaša tvrtka može opstati, a poželjno i održivo rasti u sve konkurentnijem tržišnom okruženju, pročitajte do kraja ovaj članak.

Zašto je u VUCA svijetu inoviranje ključno za opstanak?

Svijet se ubrzano mijenja, a AI je na čelu te transformacije. Automatizacija poslovnih procesa, unapređenje donošenja odluka i stvaranje potpuno novih poslovnih modela samo su neki od aspekata koje AI donosi. No, s tim dolazi i potreba za neprekidnim učenjem i prilagodbom. Tvrtke koje neadekvatno koriste AI i druge napredne tehnologije riskiraju da ih konkurencija ostavi daleko iza. AI nije samo alat za povećanje učinkovitosti – AI je ključ za opstanak u VUCA svijetu.

Zašto učiti od najboljih?

Učenje od najboljih stručnjaka uobičajeno nosi velike troškove. Direktne i indirektne.

Na COTRUGLI EDIH Hackathonu 2024, imat ćete priliku učiti i raditi rame uz rame s vrhunskim mentorima iz cijele regije. Kombinirano znanje, iskustvo i uvidi 100 vrhunskih mentora  pomoći će vam da izbjegnete uobičajene zamke i skratite vrijeme potrebno za implementaciju naprednih tehnologija. Popis mentora koje smo okupili je impresivan te vas pozivamo da ga vidite

Zašto je važno inovirati s najboljima?

U svijetu koji se tako brzo mijenja, svaki trenutak je dragocjen. Suradnja s talentiranim stručnjacima i drugim inovativnim tvrtkama omogućava vam da proširite svoje horizonte i otvorite nove mogućnosti za rast. Na ovom hackathonu okupit će se neki od najvećih stručnjaka i talenata iz cijele regije, stvarajući plodno tlo za zajedničko rješavanje izazova i razvoj inovativnih rješenja. U takvom okruženju, vaša tvrtka ima priliku ne samo pratiti trendove, već i postaviti nove standarde u industriji.

Zašto je COTRUGLI sigurna odluka za sigurniju budućnost?

Investicija vašeg vremena i truda u budućnost vaše tvrtke mora biti sigurna. Novca ima, ali vremena nema dovoljno da bi ga se trošilo na neprovjerenim mjestima. COTRUGLI je zadnjih 20 godina vodeća poslovna škola ne samo u Hrvatskoj nego u cijeloj regiji. COTRUGLI MBA programe završilo je 45 MBA generacija i više od 2500 polaznika. COTRUGLI isto tako već 20 godina izvodi vrhunske edukacije i korporativne akademije za vodeće organizacije iz cijele regije.

Sudjelovanje  na Hackathonu vam omogućava da ovom prilikom besplatno učite, razvijate i prezentirate inovativna rješenja koja će vašoj tvrtki donijeti konkurentsku prednost.

Zašto besplatno?

EDIH hackathon usklađen je sa širim strategijama stvaranja ekosustava izvrsnosti i povjerenja u AI i ostale napredne tehnologije unutar EU-a, za  validaciju i promicanje inovacija pružajući podršku u primjeni i usvajanju pouzdanih AI i drugih naprednih tehnologija, kao i u pomaganju europskim inovatorima da približe svoja rješenja tržištu.

Europski digitalni inovacijski HUB-ovi (EDIH) su dinamični ekosustavi koji potiču inovacije, suradnju i razvoj u području naprednih tehnologija. Oni okupljaju potrebne sastojke – računalnu snagu, podatke i talent – za stvaranje vrhunskih poslovnih modela. Služe kao središta koja pokreću napredak u primjenama AI-a u različitim ključnim područjima. Bliska suradnja između EDIH-a će dodatno unaprijediti EU inovacijski ekosustav. Trenutno 7 EU EIDH-a učestvuju kao parteri na Hackathonu i taj broj konstantno raste.

Sastavni dio hackathona je Bootcamp organiziran od strane AI & Gaming  EDIH-a u okviru projekta „Digital transformation of Central Croatia and Northern Adriatic through AI And Gaming EDIH“ ukupne vrijednosti više od 2,3 milijuna eura. Projekt je sufinanciran iz programa DIGITAL Europe Europske komisije i od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Na Bootcampu će na raspolaganju biti stručnjaci iz sljedećih institucija: Regionalni koordinator SMŽ kao vodeći partner, Razvojna agencija SIMORA, Institut za fiziku, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Veleučilište PAR, HashNET d.o.o., Fast Lane d.o.o. i Centar za umjetnu inteligenciju Lipik kao projektni partneri i COTRUGLI nova akceleracijska mreža mentora CO-LAB u kojoj trenutno sudjeluje 100 vrhunskih mentora. 

Vrijeme za inovacije je uvijek ali naročito sada. Zašto čekati?

Pozivaju se progresivne tvrtke da pošalju svoje timove na COTRUGLI EDIH Hackathon 2024. Ovo je jedinstva prilika da besplatno učite, promišljate, razvijate i prezentirate inovativna rješenja. Prilika da učite od najboljih. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije