PROMO

Završilo ZABA ljeto za klijente, uskoro doznajemo tko su sretni dobitnici čak 10.000 eura

ZABA
Foto: ZABA
1/15
06.09.2024.
u 15:47

Zagrebačka banka i Mastercard obišli su devet gradova na Jadranu, a ljetnu turneju pratila je i nagradna igra u kojoj troje najsretnijih očekuju vrijedne novčane nagrade.

Velika ljetna turneja, ZABA ljeto za klijente, u sklopu koje je Zagrebačka banka na jadranskoj obali posjetila devet gradova, završila je u Makarskoj, gdje su se bankari Zabe u sklopu završnice ove turneje družili s građanima u poslovnici na otvorenom. Upečatljiva banka na obali ugostila je proteklih tjedana više od tisuću posjetitelja koji su od Zabinih bankara iz prve ruke saznali više o pogodnostima prelaska banke na Mastercard kartice, dobili su prigodne poklone, a ujedno su imali priliku fotografirati se u zabavnom kutku te se osvježiti u vrućim ljetnim večerima sladoledom i vodom.

Foto: ZABA

ZABA ljeto za klijente krenulo je početkom kolovoza sa sjevernog Jadrana, gdje su poslovnice na otvorenom bile postavljene u Rijeci, Puli, Poreču, Novom Vinodolskom i Umagu, te se nastavilo u Dalmaciji, gdje su bankari dočekivali brojne posjetitelje u Šibeniku, Trogiru, Splitu i završno u Makarskoj.

Bankari su tijekom cijele turneje posjetiteljima bili dostupni za sve informacije o migraciji na Mastercard kartice, a potencijalne nove klijente su informirali kako putem m-zabe, potpuno digitalno i jednostavno, postati klijent Zagrebačke banke.

Foto: ZABA

ZABA ljeto za klijente prati i vrijedna nagradna igra u kojoj će tri sretna dobitnika imati mogućnost osvojiti 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici. Nagradna igra traje još nekoliko dana tijekom kojih klijenti imaju priliku povećati svoje šanse za izvlačenje. Naime, prijavljeni klijenti sa svakom izvršenom transakcijom ZABA debitnom Mastercard karticom tekućeg računa ponovno će automatski biti evidentirani kao sudionici u nagradnoj igri i time si dodatno povećati šanse za osvajanje ove vrijedne nagrade.

Foto: ZABA

Tko su sretni dobitnici bit će poznato 24. rujna, kada će biti organizirano izvlačenje dobitnika. Svi detalji dostupni su na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije