Obustavljen promet

Zbog snijega zatvorena dionica pruge Ogulin-Rijeka

Snijeg na pruzi
Anto Magzan/Pixsell
03.02.2014.
u 15:43

Putnici se uz određena ograničenja prevoze do daljnjega na relaciji Rijeka-Ogulin autobusima.

Zbog teških zimskih uvjeta za promet je u noći s petka na subotu zatvorena dionica riječke pruge između Ogulina i Rijeke te je na tom području obustavljen sav željeznički promet, izvijestili su iz HŽ-a.

Putnici se uz određena ograničenja prevoze do daljnjega na relaciji Rijeka-Ogulin autobusima. "HŽ Infrastruktura ulaže maksimalne napore da se pruga osposobi za promet, sve raspoložive ekipe i mehanizacija su na terenu te se nastoji u što je moguće kraćem roku raščistiti pružni pojas od polomljenih stabala te ukloniti kvarove na kontaktnoj mreži", stoji u priopćenju.

Elektroenergetska postrojenja HŽ Infrastrukture na području Gorskog kotara nisu znatnije oštećena (npr. suvremena elektrovučna podstanica Vrata), ali još nisu u funkciji i nemaju napona zbog velikih oštećenja lokalne HEP-ove distribucijske mreže. Iz HŽ-a mole putnike da, ako ne postoji prijeka potreba, ne kreću na put u smjeru Gorskog kotara sve do normalizacije vremenskih uvjeta.

>> Pogledajte kako je to izgledalo u ledom okovanim Fužinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije