Narušili ugled

Zbog tučnjave suspendirano troje riječkih HDZ-ovaca

Hrvoje Burić
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
05.12.2013.
u 19:14

U predsjedništvu GO HDZ-a Rijeka složni su da je takvo ponašanje vrlo ružno i ne priliči članovima stranke, pogotovu ne tako visoko pozicioniranima

Riječki hadezeovci Hrvoje Burić, Predrag Mance i Tea Čaljkušić-Mance, kojima slijedi stegovni postupak pred sudom časti stranke, bit će, sukladno statutu HDZ-a, zbog fizičkog obračuna suspendirani sa svih stranačkih funkcija, osim vijećničkih, jednoglasno je odlučilo predsjedništvo Gradske organizacije HDZ-a Rijeka.

– Osuđujemo taj nemili događaj. Nanio je veliku štetu našoj stranci koja trenutačno stvara jednu novu snagu i priprema se za izbore za Europski parlament. Nedopustivo je ponašanje nekih naših članova koji su svojim postupcima osramotili stranku, naše vrijedne članove i birače te javnosti poslali izuzetno ružnu poruku. Morali su biti svjesni odgovornosti koju nose kao članovi HDZ-a, a pogotovu što zastupaju politiku stranke u Gradskome vijeću grada u kojem žive. Naš je stav da se nije smjelo dopustiti da se to uopće dogodi, a kamoli da ima takve posljedice – kazao je u ime predsjedništva riječkog HDZ-a predsjednik Lucian Vukelić.

U predsjedništvu GO HDZ-a Rijeka suglasni su da je takvo ponašanje vrlo ružno i ne priliči članovima stranke, pogotovu ne tako visoko pozicioniranima. Svi sudionici tog događaja bit će sankcionirani, zaključio je Vukelić. Burić, inače HDZ-ov kandidat za riječkog gradonačelnika, u stranci je bio na dužnosti potpredsjednika riječkog HDZ-a, a Tea Čaljkušić-Mance predsjednica zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Rijeke. Burić je samo kratko kazao da će poštovati odluke stranačkih tijela.

>> Burić i Mance bit će suspendirani sa svih stranačkih funkcija

Komentara 7

DF
Damir_Fintic
19:38 05.12.2013.

Narušili što?

IP
infо_punkt
20:25 05.12.2013.

ugled HDZ-a? hahahaha...

Avatar B
B
20:27 05.12.2013.

To je strašno narušavanje ugleda. Što ćemo sada misliti o njima kad se vidi da se tuku, a da sada smo mislili da samo pljačkaju i kradu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije