Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Zekanović je pokušao ući u Sabornicu s glogovim kolcem, no stražari su ga savladali uz pomoć Josipa Dabre

Zagreb: Sabor o materijalima i predmetima koji dolaze u neposredan dodir s hranom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
19.05.2024.
u 09:20

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira tjedni pregled događaje u proteklih sedam dana

Subota 11. 5. 2024.

Gotovo je! Naš mali nije pobijedio, ali je naš mali ipak pobjednik! Gledatelji su svoje srce i glas dali našem Markanu, ali ovoga je puta vojska sotonista, neprirodnih bludilica i bluditelja, rodno osviještenih, istanbulsko-konvencijski ispravnih, fluidno-eteričnih, roza haljiničastih vrtiguza pobijedila! Tajna svjetska vlada iluminata, antikrista i masona presudila je Baby Lasagni i moralo je pobijediti Švicarac u suknjici. Ili Švicarkinja u suknjici? Ili oboje? Incident je, naravno, napravila i Srbija. Glupi Srbi su nam dali 12 bodova, pa je Penava morao nazvati Vučića i zamoliti ga da se takve stvari ne ponavljaju.

Nedjelja 12. 5. 2024.

Incident u Švedskoj! Nemo se napio nakon pobjede i usred noći lupa Baby Lasagni na vrata, iako je Marko malo iza ponoći izmolio krunicu i otišao na spavanje. Nemo je policiji rekao da je Marka samo htio malo zagrliti i izljubiti kao brata, ali Marko je rim tim zdimio iz Švedske i nacrtao se u Zagrebu na dočeku, gdje ga je dočekala ekipa iz stranke Možemo, koji tvrde da nisu navijali za Nema. Doček i slavlja naroda s našim malim prošao je bez incidenta, ali iz policije javljaju da čuvaju vodeće ličnosti Zagreb Pridea, posebno Franka Dotu, pred čijom kućom se okupila rulja tražeći da im preda spisak nebinarnih osoba u politici i javnom životu. No policija je rulju rastjerala.

Ponedjeljak 13. 5. 2024.

Markov trg je pod opsadnom novinara, ali i policije i USKOK-a. Plenki i ekipa iz DP-a sjede cijeli dan za stolom i dijele plijen. Tri ministarstva tamo, 5 državnih tajnika ovamo, tri šeh javnih tvrtki tebi, tri meni. Onda se netko pobuni i urlikne "ima li mene tute" i onda sve moraju ponovo. Jednog fotoreportera angažirao je USKOK. Njegov zadatak je fotografiranje svih potencijalnih ministara i državnih tajnika. Zlu ne trebalo. Iz istog razloga policajci na ulazu u Vladu uzimaju otiske prstiju svim budućim ministrima. Došao je i Oleg s Milovom. Nakon što ju je zavezao za branik Bačićevog Audija A 8, policajac mu je krenuo uzimati otiske prstiju. "Znate li vi da sam ja ministar," zbunjeno je promucao Oleg. "Znamo, zato vam i uzimamo otiske prstiju", nonšalantno je odgovorio policajac Miljenko i nastavio raditi po pravilima službe.

POVEZANI ČLANCI:

Utorak 14. 5. 2024.

Drama oko uhićenja članova žirija koji nije htio pustiti Baby Lasagnu na Doru konačno je završena. Klupko se sada do kraja raspetljalo i jutros je javljeno da su uznici pušteni iz Konačišta članova žirija u Kerestincu i odvedeni direktno na Pantovčak gdje ih je Zoka pomilovao posebnim Ukazom predsjednika Republike Hrvatske. Vidno iscrpljeni, kratko su se obratili medijima rekavši kako je njima u žiriju bilo jasno da na Eurosong mogu poslati i transrodnog milicionera Milu iz Knina i nebinarnu vlasnicu OPG-a Katicu iz Prepuštovca, a mogu čak i Peđu Grbina poslati. Jedino ne mogu poslati Marka Purišića, Istranina i Ličanina i deklariranog vjernika. Na kraju se pokazalo da je naš žiri bio u pravu.

Srijeda 15. 5. 2024.

Iako je Ivan Penava s fanfarama dočekan u splitskoj luci u koju je uveslao s trojicom Hrvata iz Buenos Airesa, koji su se odazvali zovu domovine i puni testosterona odlučili provjeriti domovinsku fertilnost lokalnih djevojaka, pojavile su se i manje pukotine na veličanstvenom planu demografskih revolucionara iz DP-a. Naime, mnogi Hrvati iz Argentine, Čilea i Urugvaja javili su svojim rođacima na škojima da dolaze natrag te da traže svoju imovinu koju im je pranona ostavila, ali su njihovi vapaji dočekani na nož. Tako je u Jelsi zapaljena podružnica Penavine stranke. Počinitelj je vlasnik lokalnog boutique hotela kojem se javila teta iz Patagonije, čiji je potpis morao krivotvoriti kod javnog bilježnika, da bi postao vlasnik 1/1 i da bi dobio lovu iz U fondova: "I sada mi se tete i neputi vraćaju, a sve zbog ludega Penave. Ne dan in ništa!", urlao je piroman dok su ga privodili u policijsku postaju.

Četvrtak 16. 5. 2024.

Užas u Saboru! Saborska straža jedva je spriječila narodnog zastupnika Hrvoja Zekanovića Zeku u pokušaju ulaska u sabornicu s golemim glogovim kolcem i hrvatskim samokresom. Odmah su se bacili na Pupija da ga zaštite, ali ludi Zeko zatrčao se na Peđu Grbina kričeći da je zombi i živi mrtvac. Prijetio je da će ga probosti glogovim kolcem u srce i da će mu sprašiti metak u čelo. Za svaki slučaj Njonjo se odmah rasplakao, a Anka Mrak Taritaš počela vrištati. Srećom, stražari su uz pomoć Josipa Dabre, koji je ohladio Zeku jednim high-kickom koji je naučio na trećoj godini kineziologije, savladali ludog Zeku. Liječnici su ipak pregledali Grbina za svaki slučaj i utvrdili da je Zeko samo djelomično u pravu. Naime, utvrđeno je da Peđa ne samo da nije zombi nego je i živ i zdrav. Ali, nažalost, i politički mrtav.

Petak 17. 5. 2024.

Nakon što je jučer nestao, konačno je otkriveno gdje se nalazi narodni heroj Marko Purišić. Naime, nakon što je momak odbio prisvojiti Plenkijevu nagradu za promociju domovine diljem kontinenta i 50.000 eura donirati bolesnoj djeci, Baby Lasagni se izgubio svaki trag. Narod se uznemirio, ali ih je umirio dr. Mate Granić, ravnatelj HDZ-ova instituta "Pola meni, pola tebi, pola Bagi" u kojem je smješten Baby Lasagna. Granić je s indignacijom odbio insinuacije da je Marko prisilno hospitaliziran, samo je rekao da se radi o uglednoj zdravstvenoj ustanovi u koju stranka na odmor šalje sve pročelnike, načelnike, gradonačelnike i župane koji odbiju mito. "Ovo je prvi slučaj da netko odbije poklonjenu lovu, pa nas je posebno zaintrigirao. Takvo što još nismo vidjeli", izjavio je Granić.

GALERIJA Cijela dvorana pjevala 'Rim Tim Tagi Dim' s Baby Lasagnom

Zagreb: Sabor o materijalima i predmetima koji dolaze u neposredan dodir s hranom
1/58

Komentara 5

JO
Jojmene
16:50 19.05.2024.

Sačuvaj me Bože kuge, gladi i ovakvog "humora".

PO
Poganec
13:07 20.05.2024.

U Vrapce

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:45 19.05.2024.

ti i tvoji clanci su smjesni ko mrtve kuhane zabe-ne sluze nicemu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije