ZAOŠTRAVANJE U UKRAJINI

Zelenski usmjerio rakete prema Moskvi, Putin upozorava NATO

13.09.2024.
u 21:04

U isto je vrijeme u Rusiji i Wang Yi, kineski ministar vanjskih poslova, koji je potvrdio kako će kineski predsjednik Xi Jinping posjetiti Rusiju. Xi Jinping je, naime, prihvatio poziv Putina da prisustvuje summitu BRICS-a u Kazanu krajem listopada

Komentara 92

ST
StožerniGeneral50
22:38 13.09.2024.

Nositelji rezolucije UN-a za genocid u Srebrenici vidno su nervozni danas....navikli da samo oni smiju po Ukrajnskim civilima.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
21:31 13.09.2024.

Skoro tri godine se rusi muče sa jednom siromašnom Ukrajinom a trebala je biti " trodnevna specijalna operacija"...Druga vojna sila trećeg svijeta.

JO
JozoM
08:09 14.09.2024.

Naslov članka je fenomenalan. Bravo novinaru. Ni Goebels ti nije ravan. Čitajući mnoge komentare postavljam si pitanje zašto svi ovi ljudi žive na omrženom zapadu, zašto koriste zapadne tehnologije, zašto se ne presele u Rusiju, sj. Koreju, Kinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije