Želimo li biti dosljedni u progonu Halloweena, onda možemo progoniti i Božić

27.10.2024. u 18:19

U sekularnoj Hrvatskoj ne žive samo katolici, i svi imaju pravo slaviti što žele. Vrijeme da to konačno prihvatimo

Komentara 2

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:09 27.10.2024.

Dakle, Božić je jedno, a način obilježavanja s Coca-Cola Djeda Mrazom (da, Djed Mraz, nikakav Božićnjak jer takav ne postoji, postoji samo Mali Božić) je drugo. Drugo, konceptualno postoji bitna razlika. Noć vještica ne referira se na bilo što, a što bi bilo u skladu s kršćanskom vjerom dok Coca-Cola Djed Mraz ipak se referira prema rođenju sina Božjeg i kršćanskoj tradiciji. Božić je jedan od dva najveća kršćanska blagdana, a Noć vještica nije ništa doli Američki komercijalni proizvod. Potpuno promašena premisa iz naslova i članka.

ME
MehutoGonzales
19:51 27.10.2024.

Bravo Dalibore. Pošto članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije