NOGOMET - KUP

Željezničar s upozorenjem Dugog Sela

07.10.2001.
u 00:00

ZAGREB - Znao je Dinamo u ranoj (prvoj) fazi Hrvatskoga nogometnog kupa ispadati od totalnih autsajdera, drugoligaša i trećeligaša, ali najveće je upozorenje plavima ispisalo za sve buduće kupske susrete Dugo Selo.

Dečki koji su se za utakmicu s momčadi što je igrala u Ligi prvaka pripremali kartajući belot pobijedili su s 3:2. Podsjetnik na te dane dobro bi mogao doći današnjem Dinamovu treneru Iliji Lončareviću jer njegova momčad igra u Slavonskom Brodu utakmicu šesnaestine fianla Kupa sa Željezničarom. Problemi s kojima se popularni brko susreće nisu mali, na dobar dio igrača nije mogao računati jer su bili uključeni u programe reprezentacija, a ima i ozlijeđenih. Na reprezentativnim popisima bili su Butina i Agić (A-reprezentacija), Mikić i Turina (mlada reprezentacija), Cesar (Slovenija), Sedloski (Makedonija), ozljeda je dugo bila problem Kristijana Polovanca koji je počeo trenirati, ali Lončarević ga neće gurnuti u rizik. U četvrtak je aduktor ozlijedio Dario Smoje, pa je najveći problem ta, zadnja linija.

- Cesar je igrao cijelu utakmicu za slovensku mladu reprezentaciju, čekam da se javi pa ćemo vidjeti. Znam da neću voditi Mikića jer osjeća umor, a na raspolaganju imam dosta napadača - kazao je Ilija.

Tako se može očekivati sljedeći plavi sastav: Butina - Leutar, Miljković, Landeka, Čutura - Drpić, Agić, Tomić, Gondžić - Petrović, Abramović, ali u kombinaciji su i Zahora i Kranjčar. (R. J.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije